Kunstwerk laten maken

Bent u op zoek naar dat ene bijzondere kunstwerk, voor een bepaalde plek of gelegenheid? Denkt u dan eens aan een persoonlijk op maat gemaakt kunstwerk!

Naar aanleiding van uw verhaal, wensen en ideeën maak ik een uniek kunstwerk.

kunstwerk laten maken nijmegen

Een kunstwerk in opdracht laten maken

Als mijn stijl/sfeer van werken u aanspreekt, bied ik de mogelijkheid om op vrijblijvende basis een opdracht te geven. Dit kan voor u zelf zijn maar ook een geschenk voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of een jubileum.

Een schilderij in opdracht laten maken:

Naar aanleiding van uw persoonlijke inbreng, ideeën en wensen maak ik een schilderij in het door u gekozen formaat.

 

Het proces

Het maken van een schilderij duurt gemiddeld 2 maanden. Als uw opdracht voor een speciale gelegenheid is kunnen we hierover overleggen.
Als het schilderij klaar is kan het schilderij 2 weken in optie in uw eigen huis worden opgehangen. Als u het schilderij wilt kopen hebt u recht van eerste koop, is het niet naar uw wens dan neem ik het schilderij terug en komt het in mijn eigen collectie. De prijs voor een schilderij hangt af van het formaat dat u kiest. Klikt u hier voor de prijslijst.

4 opdracht 2009 diana
meisje in de wind

Een beeld in opdracht laten maken

 

Als u een beeld in opdracht door mij laat maken, bepalen we in overleg welke materialen hiervoor gebruikt gaan worden. Naar aanleiding van uw persoonlijke inbreng, ideeën en wensen maak ik het beeld in het door u gekozen formaat.  Als het beeld klaar is, kunt u het 2 weken in optie in huis nemen, daarna gaat u over tot koop of het beeld komt terug naar mijn eigen collectie.